Pamut arcvédő maszk 2 rétegű
Pamut arcvédő maszk 2 rétegű
Pamut arcvédő maszk 2 rétegű
Ochranné rúško na tvár bavlnené 2 vrstvové Ochranné rúško na tvár bavlnené 2 vrstvové
Ochranné rúško na tvár bavlnené 2 vrstvové

Pamut arcvédő maszk 2 rétegű

Termékkód: 6644

Raktáron

600 Ft

Mennyiség

Ennek a terméknek a szállítási ára 1400ft

Termék információ

Kétrétegű pamut arcvédő maszk fehér színben.

  • Méretek - UNI

Felső: 100% pamut,120g/m2 és vékonyabb rostok a jobb szűréshez.

Nem úgy mint a többi gyártónál 180g/m2  ahol durva rostok és légrések vannak, és vasalhatóak teflon felületű vasalóval, valamint moshatóak. Ez az arcmaszk kétrétegű 100% pamutból készült. A maszk mosható,vasalható a kettes fokozaton vagy teflonnal, tehát nem egyszerhasználatos maszkról beszélünk. A maszk nemcsak egyszerű cérnavarrással készült, hanem többször varrott a jobb tartásért, és biztonságot nyújt hogy a levegő nem halad át a kopott részeken sem. Kétszer vasalt és háromrétegű gumiszalaggal ellátott a jobb kitartásért. Az első használatkor mossa valamint vasalja ki. A drapériát védőcsomagolásban szállítjuk. A termék a mindennapos használatra alkalmas, szlovák gyártótól számazik, Ólublón gyártják. Naponta fejlesszük a mégjobb védelemért és a kényelmes viseletért. Mivel a maszk gyártása nem könnyű folyamat és több időt vesz igénybe, ezért szíves türelmüket kérjük a kiszállításkor. Sok éven át minőségi anyagból gyártott ruhákat varrunk, viszont a mostani helyzet arra kényszerített bennünket, hogy most az arcmaszkok gyátásáé legyen a főszerep, így most a maszkoknak szenteljük 100%-ban a termelést. Mivel az egészség a legfontosabb dolog, az arcmaszkokat 100% pamutból készítjük. A szabóink napi 12 órában dolgoznak az arcmaszkok varrásán, hogy Önnek minél hamarabb kézbesíthessük.Folyamatosan dolgozunk a pamutruháink fejlesztésén, hogy minél jobb biztonságot nyújtson Önnek.Emellett megkezdjük a védőmaszkok gyártását is többféle változatban. Az FFP2-es védümaszkot vírusok ellen ajánljukuk. Az FFP3-as légzőkészülék a nagy kereslet miatt csak megrendelésre készül. A maszkok amelyek raktáron vannak 24 órán belöl kézbesítve lesznek, a megrendelt légzőkészülékek 7-14 napon belül kerülnek szállításra. Kérem legyenek türelmesek. Mindenkinek jó egészséget kívánunk.

Az árut a megrendelés után 48 órán belül szállítjuk, amennyiben a megrendelt áru raktáron van. Abban az esetben, ha személyre szabott árut rendelt, a szállítás 3-5 munkanapon belül van a megrendelés elkészítésétől.


DPD futárszolgálat:

Ha ezt a készpénzes szállítási lehetőséget választja, és az áru raktáron van akkor 48 órán belül kiszálítjuk. Banki átutalás esetén a szállítmányt csak a fizetés kézhezvételét követően szállítjuk. Ezután 48 órán belül elküldjük Önnek


Magyar posta - csomag a posatára:

Ha ezt a készpénzes szállítási lehetőséget választja, és az áru raktáron van akkor 48 órán belül kiszálítjuk. Banki átutalás esetén a szállítmányt csak a fizetés kézhezvételét követően szállítjuk. Ezután 48 órán belül elküldjük Önnek

Az árukat a vásárlástól számított 14 napon belül lehet visszaküldeni vagy kicserélni. Méretre varrot esetben visszaküldés vagy kicseréleés nem lehetséges.


Az áruk cseréjével vagy visszaküldésével kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket vagy az áruk cseréje / visszaküldése szekciót.