Gyerek sapkák

 (9)  

Gyerek sapkák - Kollekció 2019


Meleg gyerek sapkákat kínálunk a téli időszakra a legkissebbeknek. A gyönyörű színek és gyerek motívumok minden bizonnyal elnyerik a gyerekek tetszését. A sapkák belsejében meleg bárány bélés van, amely kellemes meleget biztosít a lekeményebb fagyokban is. A sapka nagyszerűen takarja és védi gyereke füeit és szépen illeszkedik a fejhez. A sapka továbbá masnira köthető zsinórt is tartalmaz, amely biztosítja a merev tartást viselet közben, amit minden anyuka értékelni fog A divatosruhazat weboldalán nemcsak sapkákat, hanem meleg gyerek sálakat is talál, amelyek szettként viselve nagyszerűen mutatnak.

Detské čiapky modneveci.sk  Detské čiapky modneveci.sk

Luxus kivitelezésű gyerek sapkákat kínálunk nemcsak a legkissebbeknek ,hanem az iskolásoknak és a tínédzsereknek is. Minden sapka raktáron. A kiszállítás 48 órán belül történik.

Ne feledkezzen meg saját magáról , és partneréről sem. A kínálatunkban talál férfi és női sapkákat is. Amennyiben a sapka nem felel meg Önnek, minden fennálás nélkül kicseréljük vagy visszafizetjük a vételárat. Válasszon a sapkához megfelelő színű és fazonú sálat illetve kesztyűt is.

 (9)