Hogyan mérjük meg helyesen lábunkat az egyedi csizmák gyártásához?

 (12)  

Ma megmutatjuk, hogyan mérje meg helyesen lábát az egyedi csizma gyártásához. Ez egy picit hosszabb folyamat, de nem túl bonyolúlt. Ha pontosan követi az útmutatónkat, nincs mitől tartania. Kezdhetjük?

Hogyan mérje meg lábát az egyedi csizma gyártásához:


Amire szükségünk lesz:


- rögzített mérőszalag

- szabó mérőszalag

- jómagam :P

- toll vagy kréta

- alkohol és vatta a láb tisztításához mérés után


1.Vegyünk egy szilárd mérőt és egy tollat vagy krétát. A mérőszalagot a csupasz lábunkhoz helyezzük. Figyeljünk arra, hogy a mérőszalag eleje érje a földet. Fokozatosan megjelöljük lábunkon a méreteket a következő magasságban 10cm,15cm,20cm, 25cm,30cm, 35cm, 40cm ahogy az a képen látható.

Ako zmerať nohu pre výrobu čižiem na mieru Ako zmerať nohu pre výrobu čižiem na mieru Čižmy šitie na mieru pre široké a úzke lýtkaČižmy šitie na mieru pre široké a úzke lýtkaAko zmerať nohu pre výrobu čižiem na mieru Ako zmerať nohu pre výrobu čižiem na mieru

Az eredményt egy papírra írjuk,amely a következőképpen nézd majd ki:

Ako zmerať nohu pre výrobu čižiem na mieru

2.Veszünk egy szabó mérőszalagot, és a kijelölt helyeken megmérjük lábunk kerületét. Az eredmény az egyedi gyártású csizmák űrlapra rögzítjük.

A táblázatot az űrlappal együtt itt tudja letölteni.Čižmy šitie na mieru - obvod nohyČižmy šitie na mieru - obvod nohyČižmy šitie na mieru - obvod nohyČižmy šitie na mieru - obvod nohyČižmy šitie na mieru - obvod nohyČižmy šitie na mieru - obvod nohy

Abban az esetben, ha lábaink nem egyformák a mérést elvégezzük mindkét lábunkon.


A megadott méretekkel együtt kérünk egy képet is lábáról ahogy azt az előző képen is láthatja.( ahogy a fenti képek is mutatják)

A méretreszabott csizma formanyomtatványát itt tudja letölteni PDFváltozatban.


 A kitöltött formanyomtatványt kérem küldje az info@divatosruhazat.hu email címre.


 Az általános üzleti feltételeket itt találja


 Reméljük, hogy útmutatónk segítségül szolgált Önnek, és bátran rendel majd személyre szabott egyedi csizmát tőlünk. Ha mégsem lenne elégedett az Ön által mért méretekkel, weboldalunkon erre is lehetőséget adunk.

Több információért a női csizmákról telefonon vagy emailben kaphat.

 (12)