Hogyan válaszuk ki a megfelelő fürdőruhát?

 (146)  

Kedves hölgyek,mindannyian ismerjük a karakterünket –pluszait és mínuszait is. Ez azt jelenti,hogy egy és ugyanaz a fürdőruha nem illeszkedik minden nőre, mert mindannyian eltérőek vagyunk.

Kis mellek

Sok nő a kiss melleket hátránynak tartja,de tévednek.Csak a kisebb mellű nők képesek többet kísérlezetni.Vállaszon egy háromszög alakú fürdőruhát,push-up melltartót,vagy pedig olyan melltartót ami fodros vagy réteges.A világos színek segítenek, hogy a mellek nagyobbnak tűnjenek.

Nagy mellek

A teljes dekoltázs sok nő álma, de még ez a fajta karakter sem mindig egyértelmű előnyel jár. Válasszon olyan fürdőruhát ,melynek a melltartója merevítéssel van ellátva és amelynek a pántjai szélesebbek.Jó illeszkedés az, hogy a melltartó a nyak köré legyen kötve a stabilitás miat.

Nagyobb has

Válasszon olyan vágásokat,amelyek sötétebb színekkel diszkrétebbé teszik ezt a területet,vagy fürdőruha bugyit magasabb derékkal.Ha úgy érzi, hogy ezek a trükkök nem megfelelőek,akkor válasszon egy tankinit,amely teljesen lefedi a hasat.

Nagyobb fenék vagy szélesebb csípő

Öszpontosítani kell a sötétebb színekre az alsó részen és a merész színekre, valamint az ötlete és érdekes mintákra a felső részen. Alkalmasak a magasabb vágású fürdőruha bugiyk vagy az egyrészes fürdőruhák.

Szélesebb vállak és kesken csípő

Nincs olyan, ami nem oldható meg. A szélesebb vállakat vizuálisan szűkíthetjük a nyak körüli vékony fűzővel vagy vágással, ami olyan mint a klasszikus melltartó. A keskeny csípőt kiemelheti olyan fürdőruha bugyi, amelyen díszítés, rétegződés van, valamint merész színekkel, mintákkal és alkalmazásokkal.

Látogasson el az e-shopunkba és válassza ki a megfelelő darabot!

 (146)  

Fel