Milyen fürdőruha illik az alakodhoz?

 (1745)  

Milyen fürdőruha ilik neked?Egész , egyrészes, vagy kétrészes?Push up vagy merevítős? Minden nő tudja, milyen fürdőruha áll jól neki, és miben érzi magát komfortosan. Régebben nem volt annyi lehetőség a nyaralásra, wellnesre vagy kirándulásra. Az idő múlásával viszont egyre több lehetőség nyílt számunkra és csakis rajtunk múlik hova utazunk. Viszont a nyaraláshoz a tökéletes alak is kellék , de mit tegyünk ha idomaink már nincsenek a legjobb formában?

Ha van takargatnivalód, mert egy kicsit megereszkedett a hasad a többszöri szülés után, vagy striás és narancsbőrös a tested akkor mindenképp egy egyrészes fürdőruhát válassz, amely szépen elfedi ezeket z apróbb szépséghibákat. Ha viszont nem szivesen viselsz egyrészes fürdőruhát, és szeretnéd a hasadat is napoztatni, akkor a tankíni számodra a tökéletes darab.Szépen elfedik a hasat, mivel a bugyi része többnyire csípőig ér.Az általunk kínált fürdőruhákat első pillantásra megszereted!Kínálatunkban tökéletes fürdőruhára találsz, ha nagyobb mellel rendelkezel. Keress az Esther modellek között, amely főként a szülés után lévő nőknek ajánlott. A fürdőruha felső része enyhén szivacsos és merevítős , amit főként a szoptatás után lévő nők fognak szeretni. A melltartó rész szépen formálja melleit és megemeli őket. A bugyi egy kicsit magasított, ezért szépen tartja a hasat. A melltartó pántok állíthatóak, és a melltartó fém illesztéssel kapcsolódik össze, ami bztosítja, hogy nem törik el első használat után.

Ha a pánt nélküli balkonett stílust szereted, akkor ezekből is beszereztünk néhány darabotA legmegfelelőbb modell számodra az Evita , Elin, amely klasszikus melltartóhoz hasonlít, ahol a pántok lekapcsolhatóak, amely biztosítja a tökéletes barnulást, így a napozás során nem leszel foltos. A melltartó push up és merevítős ,ezért tökéletes melleket varázsol neked. Nagyon mereven tart és szépen megemeli melleidet. A benne lévő szivacs kivehető, ezért ha kényelmetlen számodra bármikor kiveheted. A bugyi csípőig ér és vagy masnira köthető vagy egyberészes, klasszikus vágású.

Ha a bikini stílust képviseled, és van még mit mutatnod a strandon, íme egy pár tökéletes fürdőruha nekedA számodra legmegfelelőbb modell ebben az esetben az Anabel modell.Ez a modell lett a legkelendőbb az idei szezonban. Az Esther modellel együtt vetekednek az első helyért. Nagyon hasonló, de még feltűnőbb modell a Sara típusú fürdőruha. Nagyszerű melltartó résszel rendelkezik, nagyobb kosár számmal egészen a B-F kosárméretig. A bugyi nem szorít, kényelmesen tart. (1745)