Női csizma kollekció télre 2019/2020

 (9)  

Téli női csizma kollekció 2019/2020

Milyen csizmát viseljünk ezen a télen?


Az idei tél slágerei közé tartoznak majd egyértelműen a platformos csizmák, illetve a kowboj stílusú csizmák.A divatnak ugyanis korlátai nincsenek. Akár az alacsony sarkú, akár a massarkú cipőket részesíti előnyben, egyikkel sem ront el semmit. A bőrdzsekikhez egyértelműen egy eredeti bőr csizmát ajánlok. Ne haggyja figyelmen kívül a 2019-2020 as női csizma kolllekciónkat.

Ideális választásnak bizonyul a fekete színű csizma, de a kék ,bézs illetve más színű csizmák sem maradnak háttérben. Minnél nagyobb a kontraszt a színek között, cipője annál jobban kitűnik majd.  Weboldalunkon, www.divatosruhazat.hu Ön is megtalálja a kedvencét.

A cipők szerelmeseinek

Ön is azon nők kőzé tartozik, akiknek soha sincs elég cipőjük? Ma az iterneten, vagy a boltokban hatalmas választék várja Önt a klasszikus változatú cipőktől az extravagáns változatig. Választáskor viszont egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a cipő minőségére és tartósságára, hogy minnél tovább boldogan viselhessük. Az egyik lehetőség amely megoldás lehet erre ,ha bőrből készült cipőt választunk. Viszont figyeljünk oda, hogy a cipő valódi bőrből legyen készítve, nem utánzatból. Webáruházunk valódi bőrből készült cipőket kínál Önnek.

prava koza

Miért vásároljunk magassarkú csizmát?


Ha olyan csizmára van szüksége ,amely egy társadalmi eseményre is alkalmas, akkor egy magassarkú csizma után kell nyúlnia. A mai divat már eléggé fejlett ahoz, hogy lábaihoz illeszkedő kényelmes csizmát alkosson.Ezért jöttek létre a platformos csizmák. A platform kellemesen kiegészíti a sarkot, amely 1-2 cm-t levesz a cipő sarkából.  A cipő sarka ezért már nem lesz nagyon magas , és Ön kényelmesen viselheti ciőjét egész nap.

Nem utolsó sorban pedig, a platformos illetve magassarkú csizmák optikailag meghosszabítják lábait, és egy két kilogramot is levesz súlyából.

damske kozene cizmy

Nem szereti a magassarkú csizmákat?

Azon nők számára is van megoldásunk ,akik nem szeretik a magassarkú illetve platformos csizmákat.A mi 2019/2020- as csizma kollekciónk nem ismer határokat.

A mi női csizma kollekciónk között alacsony sarkú csizmát, illetve bokacsizmát is talál. Ezek a csizmák az alacsony sarok ellenére nagyon trendin és elegánsan mutatnak. A csizák béleltek, ezért a fagyos láb érzetének búcsút inthet. Az alacsony sarkú csizmáinkban járása elegáns és biztonságos lesz. Ha a munkahelyére keres csizmát, akkor javasoljuk az alacsony sarkú csizmáinkat figyelmébe. Nagyszerűen mutatnak egy szűk farmernadrággal illetve egy bőr leggingsel is.

Nem biztos a megfelelő méret választásában? Olvassa el a következő blogukat, ahol pontos leírást kap a megfelelő méret kiválasztásához.


čižmy na nízkom

 (9)