Otthoni lábbelik, azaz papucsok!

 (115)  

Papucsok- otthoni lábbelik!

Remek és egyben olcsó ajándék ,amely nem hiányozhat a karácsonyfa alól. A papucsok egyben nagyon praktikus lábbelik egyike az otthoni viselet során. A mai modern háztartásokban főként a fapadló illetve a csempe az amit burkolatként használnak, és ezért a papucs viselete itt leginkább ajánlott. A weboldalunkon praktikus és kényelmes papucsok százait kínáljuk. A választékból így a nők, a férfiak és a gyerekek is találnak számukra megfelelőt. A papucsoknak külömböző változatát ismerjük.   Vannak a bélelt papucsok amelyek kellemes meleget nyújtanak a hidegebb napokon. Azoknak akiknek pedig állandóan melegük van a nyitott orrú nembélelt papucsokat ajánljuk. Ezeknek is többféle variációját ismerjük ,hiszen vannak a nyári lábujj papucsok amiket inkább strandra viselünk és ezek nagyszerű nyári színekben pompáznak. Egyszóval nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő papucsot. Választhat a többféle színű és mintájú papucsok közül, és nem utolsú sorban egy újdonságként egy mikulás motívummal ellátott papuccsal is készültünk. Ezt a papucsot főként a gyerekes családok értékelik, ugyanis ettől a gyerekek foga nem romlik, mégis meglepetésként szolgál.

Kínálatunkban a nagymamák és a nagypapák számára is talál meleg papucs kollekciót ami egy veseövvel is kiegészült. Ez a veseöv kellemes meleget nyújt a hidegebb napokon hiszen bárány gyapjúból készült. A szett külön is megvásárolható, de egy szettként tökéletes ajándékként szolgál a karácsonyfa alá.

Papucsaink precíz munkával készülnek, és kis kézművesek készítik őket nem nagyvállalatok. Éppen ezért nagyobb hangsúlyt fektetnek a még pontosabb varrásra és a precíz vágásra.


Papuče - domáca obuv!Papuče - domáca obuv!

Ne aggódjon ezért hogy milyen karácsonyi ajándékkal lepi meg szeretteit. A megoldást már előző blogunkban olvasva megtalálja.

 (115)