Szigorú öltözködési szabályok a munkahelyen

 (42)  

Szigorú öltözködési szabályok a munkahelyen?

Az öltözködési szabály egyeltalán nem jár kellemetlenségekkel. Mi erre is találtunk megoldást a  SLIM  FIT női igek verziójában, amelyek gyönyörűen kiemelik női idomait és formálják alakját. Ezek az ingek tökéletesen illenek egy nadrághoz vagy szoknyához. Valamint az ingek színei a legújabb trendet követően változnak.  Kínálaunkban  mindenki megtalálja a számára megfelelő színárnyalatot melyet a lágy  paszteltől egészen a jellegzetes piros illetve a hagyományos fehér színig megtalál. 


Az ing egy olyan ruhadarab, amely évszázadokon keresztül tartja helyét a divat világában.

Nagyszerű választás az üzletasszonyok ,tanárok és recepción dolgozók számára. Ha Ön a cége számára szeretne egyedi tervezésű munkaruhát ,nálunk ez sem jelent problémát. Keresen bennünket az info@divatosruhazat.hu email címen, ahol minden további részletet megkap az egyedi tervezésű ingekkel kapcsolatban. 

Máte v práci prísny dress code?

Ne feljtsük el az urakat sem!


Természetesen az öltözködési szabály az urakra is vonatkozik. Ha Ön irodában dolgozik, vagy üzleti tárgyalásokra jár, minden esetben a vállalatát képviseli. A legtöbb cég megelégszik a klasszikus öltönnyel ,mint például a zakó , ing, nadrág. Mi ehez a klasszikus szetthez is kiemelkedő minőségű ingeket, és nyakkendőket kínálunk. Az öltözéket  természetesen egy jól választott cipő is kiegészíti és feldobja. A mi ingeinket SLIM FIT és REGULAR változatban varrjuk. Nem utolső sorban az öltönyhöz egy megfelelő deréköv is járul.

Képviselje munkahelyét és vállalatát annak illően.

 (42)