A szerződés felbontása az áru visszaküldésétől számított 14 napon belül az áru visszaküldésével.

Az eladó nem köteles a sérült árukat kicserélni, és a vevő nem jogosult az ilyen áruk visszaküldésére és az áru visszatérítésére.

Ezeket a feltételeket kell teljesíteni az áru visszaküldéséhez 

- A visszaküldött áruknak teljesnek kell lenniük

- Az árukat eredeti csomagolásukban, címkékkel kell becsomagolni.

- Az árut nem szabad károsítani és használni

- Nem fogadunk el csomagot visszatérő árukkal!

- Az ügyfél köteles úgy csomagolni az árut , hogy a szállítás során ne sérüljön. Az eladó nem köteles visszaadási kérelmet elfogadni, ha az áru megsérült.

- A. 102/2014 Z.z. a fogyasztóknak az áruk vagy szolgáltatások távértékesítési szerződés keretében történő értékesítése vagy az eladó telephelyén kívüli szerződés alapján történő védelméről, a vevő nem vonhatja le a szerződést, amelynek célja védőcsomagolásba helyezett áruk értékesítése, amely nem alkalmas egészségügyi vagy higiéniai okokból történő visszaküldésre. azon okok, amelyek miatt a szállítmány megrongálódott a szállítás után.

- A törvény fent említett rendelkezése ellenére az Eladó az áru átadásának napjától számított 14 napon belül,biztosítja a Vevő számára fürdőruha és fehérnemű eladásának lehetőségét (a bugyi, a tanga bugyi, a boxer alsó és a az erotikus fehérnemű kivételével). EUR / db.

 Az eladó fenntartja magának a jogot, hogy alapos értékelés után visszavegye a visszaküldött árukat. Amennyiben az Eladó nem fogadja el a visszaküldött árukat, az árut a szállításkor visszaküldi a Vevőnek.
Kedves ügyfeleink,  szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy a szállítmányokat min. bejegyzett biztosított levélként. A közlekedés / biztosítás választása és választása Öntől függ.

Hogyan visszaküldeni az árut a szerződés felbontásával:

1. Töltse ki a részleteket, majd nyomtassa ki a létrehozott dokumentumot

2. Nyomtassa ki és írja alá a dokumentumot

3. Kérjük, küldje el a kitöltött űrlapot a csatolt számla másolatával és a visszaküldött árukkal együtt.

4. VKüldje vissza az árut a ModneVeci s.r.o, Hlavná 226, 065 33 Veľký Lipník, Slovensko

5. Az áru átvételet és ellenőrzését követően 14 napon belül visszatérítjük a szükséges üsszeget a kívánt  számlaszámra a feltételeinknek megfelelően.

6.  Minden szállítmányt, amely nem tért vissza az eredeti csomagolásban nem fogadjuk el mint cserét vagy visszaküldést, így nem is lesznek átvéve

Köszönjük a megértést.

Abban az esetben ha felszeretné bontani a szerződést, kérjük olvasa el az üzleti feltételeinket a DivatosRuhazat.hu oldalon.