Minden hűséges vásárlóinknak megnyitottuk a mi új hűségi ELITE PROGRAM-unkat.

Ennek a programnnak köszönhetően kihasználhatják az engedményeket.

A tagság elérésére az ELITE PROGRAMBAN kell:

1.Bejelentkezni

2.A bejelentkezés után fontos megerősíteni a bejelentkezést rákattintva az ellenőrző email-ra,ami el volt küldve a Maga nyilvántartási email-ére.A sikeres bejelentkezés után lehet vásárolni.Az engedményeket ki lesznek osztva,amit az áru vásárlásával érnek el azon az alapon milyen fajta programot választ.Az elért engedményeket minden vásárláskor felhasználhatja a www.modneveci.sk.

[______________________________________]

A hűségi ELITE PROGRAM 4 csoportba van osztva:

1.Program BASIK:

A 2%-os engedmény le lesz számítva minden vásárlásnál,ha az egész összeg a MEGFIZETETT rendelésekből egy év alatt túllépi a 69 €.

[_____________]

2.Program EXCLUZIVE:

A 4%-os engedmény le lesz számítva minden vásárlásnál,ha az egész összeg a MEGFIZETETT rendelésekből egy év alatt túllépi a 199€.

[_____________]

3.Program GOLD:

A 6%-os engedmény le lesz számítva minden vásárlásnál,ha az egész összeg a MEGFIZETETT rendelésekből egy év alatt túllépi a 399€.

[_____________]

4.Program DIAMOND:

A 8%-os engedmény le lesz számítva minden vásárlásnál,ha az egész összeg a MEGFIZETETT rendelésekből egy év alatt túllépi az 599€.

[______________]

Ha kihasználják a mi hűségi programunkat ELITE PROGRAM,fontos, hogy a számlára való bejelentkezés után az Ön megrendelései mellett ott legyen a „kifizetve”szó.Ha az Ön előző megrendelései rendesen át lesznek véve,és meg lesznek térítve,lehetséges lesz Önnek beleszámolni  az egész megrendelés nagyságát,aminek alapján Önt áthelyezzük a megfelelő hűségi programba.  Ezután elegendő rájelentkezni az Ön fiók-számlájára,és a rendszer automatikusan leszámolja a kedvezményt a gyártmány kosárbaillesztése után.Abban az esetben ha a vásárló a megrendelt árut tudatosan nem veszi át,a ModneVeci.sk.,fenntartja magának a jogot,hogy megszüntesse a nyertes ajánlatot az ilyen ügyfél számára,a megvalósított utolsó vásárlásnál a modneveci.sk.A nagykereskedelmi vásárlók nem használhatják a hűségprogram engedményeit,ezeket az engedményeket csak a lakossági ügyfelek számára.

Fel