Menu

Bőr övek

A bőr öv minden férfi ruhatárának szerves része. Általánosan ismert, hogy a mesterséges anyagokból készült övekkel ellentétben a valódi bikabőrövek sokkal rugalmasabbak és erősebbek. Megfelelő kezeléssel és gondossággal tehát többször is tovább tartanak, ami a jóval magasabb ár ellenére biztosítja, hogy végső soron nagyon jó befektetés legyen a jövőben.
HA A SZÜKSÉGES MÉRET JELENLEG NEM ELÉRHETŐ, RENDELJ NAGYOBB ÖVET, és MI MÉRETEDNEK MEGFELELŐEN LERÖVIDÍTJÜK. MEGJEGYZÉSKÉNT TÖNTESD FEL A SZÁMODRA MEGFELELŐ ÖV HOSSZÁT.
Minőségi bőrövek első osztályú bika bőrből. Az övek modern színekben kaphatók. Különböző bőrszélesség 3-4 cm. Klasszikus fém csatok farmerhez, valamint automatikus csatok öltönyhöz vagy nadrághoz. Modern férfi kiegészítő, amely ajándéknak is kiváló! !

33 tételeket

Paraméterek

Derék kerülete / öv összhossza mutasd mind

Elérhetőség
Szöveg keresése

Szűrő eredményének keresése szöveggel

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi nyilatkozat

Sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Személyes adatok védelme

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Pénztár