Menu

Derékövek

női dekoratív öv nélkülözhetetlen kiegészítő, amely nem hiányozhat egyetlen modern női ruhatárból sem. Az öv nem csak egy másik szintre emeli az öltözéket, hanem tökéletesen kifejezi stílusát. Az övek már nem csak praktikus és szükséges kiegészítők, ezért különböző színekben, méretekben, kivitelben és anyagokban is elérhetőek. A legérdekesebb része a csat, amellyel a tervezők valóban nyerhetnek.

 • MFY női dekoratív öv

  (10635)

  Női dekoratív öv krém színben, arany lánccal.

  Raktáron

  8500 Ft

 • ÚJDONSÁG

  Stílusos női öv PA-2 arany szín

  (15325)

  Hordhatjuk mind hétköznapi stílusban, hogy kiemeljük a derekunkat és eredetiséget adjunk, mind pedig formálisabb alkalmakkor, hogy eleganciát adjunk megjelenésünknek.

  Raktáron

  4900 Ft

 • ÚJDONSÁG

  Elasztikus öv PA-5 aranyszín

  (15304)

  A dekoratív csat olyan részlet, amely egyedi varázst ad az övnek. Ez az elem teszi ezt az övet nem csak funkcionálissá, hanem elegáns kiegészítővé is, amely vonzza a figyelmet.

  Raktáron

  4900 Ft

Paraméterek
Elérhetőség
Szöveg keresése

Szűrő eredményének keresése szöveggel

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi nyilatkozat

Sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Személyes adatok védelme

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Pénztár