Menu

Márkás

A Monnari- egy rangos márka, amely 1998 óta létezik. Jelenleg vezető szerepet tölt be az elegáns és eredeti női ruházatban. Stílusa élénk és modern, de mindenekelőtt a nőiességet próbálja hangsúlyozni.
David Jones a világon vált híressé luxus kézitáska modelljeivel, amelyeket 1980 óta készít. David Jones kézitáskái a világ több mint harminc országában találták meg hűséges rajongóikat, pedig nem tartoznak a legolcsóbbak közé.
Pabia - márka, amely 60 éve működik a piacon. A név abból a városból származik, amelyben 1946 -ban alapították ennek a márkának a gyárát. Elegancia, stílus, tökéletes kivitelezés és kiváló minőség - mindezek a jelszavak fontosak a nők mindennapi igényeihez, ezért ezek a táskák a legmagasabb minőségű anyagokból készültek.

3 Tételek

Paraméterek

SZÍN

Elérhetőség
Szöveg keresése

Szűrő eredményének keresése szöveggel

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi nyilatkozat

Sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Személyes adatok védelme

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Pénztár