Menu

Hosszú ujjú férfi ingek

A férfi ingek több száz  módon és stílusban viselhetőek. Ezért váltak minden férfi ruhatárának egyik legfontosabb elemévé, aki nem engedheti meg stílusát és jó megjelenését. A különböző stílusok - például kockás, időtlen, sportos elegáns vagy farmer - gazdag kínálatának köszönhetően minden férfi mindig divatosnak tűnhet. Fontos, hogy az ingek tökéletes elemei legyenek a különféle társadalmi eseményeknek.

Modern férfi ing, amelyben kényelmesen fogod érezni magad. Itt találsz férfi SLIM FIT ingeket, de SZABÁLYOS kivágást is. Az XXS -es mérettől kezdve a szélesebb mellkasú, de kisebb termetű diákoknak és uraknak, egészen a  7XL- es méretig. Elegáns ingeket kínálunk mindenkinek, aki hosszú évtizedek óta jól érzi magát ebben a legkedveltebb férfi ruházatban. Egyedi méretreszabás lehetőségét is kínáljuk, hiszen gyártók vagyunk! Szlovák minőség, személyre szabva.

Paraméterek

Méret mutasd mind

Ing mérete mutasd mind

Elérhetőség
Szöveg keresése

Szűrő eredményének keresése szöveggel

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi nyilatkozat

Sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Személyes adatok védelme

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Pénztár