Menu

Melltartók nagy mellekre

A nagy mellű melltartó részben egyedi és eredeti modellek. Ezeket a modelleket kínáljuk Neked  az A kosár méretétől a J. kosárig. Weboldalunkon a divatosruhazat biztosan választassz!

Minden nő más, és a melltartó más szabása illik hozzá. Ezért a melltartók tárolásakor figyelembe vettük ügyfeleink igényeit és kívánságait. Többféle melltartót kínálunk, pl. klasszikus melltartók, balconette vagy push up melltartók, így mindenki megtalálja a sajátját.
Melltartó merevítővel, vagy aélkülük? Megerősített, félig megerősített vagy nem megerősített melltartók? Sima, fényes vagy csipke melltartó? Számos modell, amelyek tökéletesen illeszkednek hozzád, és amelyekben egész nap kényelmesen és kellemesen fogod érezni magad. A melltartók hevederei szükség szerint állíthatók, levehetők és nem levehetők. A melltartó tökéletesen viselhető bármilyen ruhadarab alatt. Gyönyörűen felemelik a melleket, stabilitást és kerek formát kölcsönöznek a mellnek. Tökéletesen illeszkednek a testhez, és biztosítják, hogy a melltartó ne mozduljon el. Különböző színek és minták közül választhatsz . Melltartóink elbűvölő női dekoltázst hoznak létre, amelynek egyetlen férfi tekintete sem tud ellenállni. A népszerű melltartók közé tartoznak a csipke melltartók elegáns és fényűző modelljei. Nos akkor mire vársz még!
Rendelj még ma melltartót elképzeléseid szerint, és biztosan nem fogod megbánni! Nemcsak szexi és csábító leszel, hanem kényelmesen  is érzed majd magad. A nagy mellű melltartók alkalmasak nagyobb mellekkel rendelkező nőknek, szoptató anyáknak vagy fiatal hölgyeknek, akik partnerükkel felejthetetlen pillanatokat akarnak megtapasztalni.

Paraméterek

Melltartó mérete

Színe

Elérhetőség
Szöveg keresése

Szűrő eredményének keresése szöveggel

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi nyilatkozat

Sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Személyes adatok védelme

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Pénztár