Menu

Papucsok

A papucs ideális otthoni kiegészítő, amely nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem.  A  DivatosRuhazat.hu segítségével jó pénzért vásárolhatsz szép és divatos papucsot otthonra. Gyönyörű papucs minden korosztály számára, amely praktikus ajándéknak is alkalmas.

Papucs! Olcsó és praktikus karácsonyi ajándék, amely mindenkinek tetszeni fog. Anya, apa, nagyi vagy nagypapa mindannyian öltözünk! A divatosruhazat.hu weboldalról érkező meleg papucsok nem hiányozhatnak egyetlen karácsonyfa alól sem! A papucsok nemcsak ránézésre szépek, hanem minőségi anyagokból is készülnek.

Ízléses báránygyapjú papucs, veseöv vagy színes papucsok hópehely hímzéssel. Szóval vásárolj, vásárolj, mert a karácsony mindjárt itt van!

A meleg papucs kötelező viselet, bár általában nem lépjük túl a házunk küszöbét. Ülünk bennük a könyv mellett vagy a tévé előtt, a lakáson belül egyik szobából a másikba megyünk, és a nap végén otthagyjuk őket az ágyunk mellett, vagy csak lerúgjuk őket a lábunkról.

 A meleg belső tér és a szegélyek melegen tartják a lábat, ráadásul a papucsunk is jól néz ki.

Különböző színű női papucsok, amelyek gyönyörűek a női lábakon, tökéletes ajándék karácsonyra. A papucs sportos és elegáns kialakítású. Nyitott lábujjjal a lábad szabad és jól szellőzik. A zárt lábujj biztosítja, hogy a papucsok ne jöjjenek le járás közben. A nyitott sarkú papucs praktikus, könnyen fel- és levehető. A papucs elülső részén gyönyörű alkalmazások,  hímzések találhatók, amelyek gyönyörűen kiegészítik a női papucsot, és érdekes megjelenést kölcsönöznek nekik.

Paraméterek

Cipő mérete mutasd mind

Szín

Elérhetőség
Szöveg keresése

Szűrő eredményének keresése szöveggel

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi nyilatkozat

Sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Személyes adatok védelme

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Pénztár