Menu

Raktár státuszok

Készletállapotok

A készlet állapota bejelenti a vásárlóknak,hogy az áru elérhető a raktárban.A magyarázatot ezekre az állapotokra megtalálják lejjebb.

Raktárron

Az áru a raktárban van.Ezt az árut attól függően,hogy hogyan lesz szállítva,és fizetve a megrendelés napján becsomagoljuk és elküldjük.

Rendelésre

Az áruk külső tárolóban vannak. Az árut a külső raktárból a rendelés napján a központba küldik. Ezek az áruk a szállítási módtól és a fizetési módtól függetlenül a kézbesítés napján csomagoljuk és elküldjük a központnak.

Ez a méret elfogyott

Az áruk raktáron vannak, de nem a választott méretben. Jelenleg ez a méret elfogyott. Ebben az esetben e-mailt kell küldeni az info@divatosruhazat.hu címre, ahol meg kell adnia a termék teljes nevét és az Ön érdeklődésének méretét.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi nyilatkozat

Sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Személyes adatok védelme

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Pénztár