Menu

Rólunk

divatosruhazat.hu

 

A mi egyesületünk 2011-ben keletkezett ,fő állomásunk a Veľký Lipník nevű településeben van, Szlovákia,és Csehország területén dolgozunk.

Mi fiatal dinamikus,feltörekvő cég vagyunk,tele fiatal emberekkel, akik szeretik a divatot de, mégjobban a minőséget.Cégünk választéka magábafoglalja az összes női öltözéket,és kiegészítőket,úgyszint a férfi,de a gyermek ruházatot is,verhetetlen árakon.A mi termékeink erős minőségi anyagokból vannak varrva,papucsok,cipők,övek,kesztyűk,és pénztárcák valódi bőrből vannak varrva.Amennyiben együttműködünk a leszállítókkal, tudunk készíteni egyéni varrást is.A mi cégünk célja a mi vásárlóinknak a legjobb szolgáltatást és minőségi árut nyújtani.

Együttműködünk:

 

www.drevenykriz.sk

www.versabe.hu

www.drevenykriz.sk

 

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi nyilatkozat

Sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Személyes adatok védelme

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Pénztár