Menu

Reklamáció

Figyelem az áru reklamációja az ha a termék hibás, és nem pedig árucsere vagy visszaküldése

9. cikk. Panaszkezelési eljárás

9.1. Az eladó felelős a hibás árukért a Szlovák Köztársaság hatályos és érvényes, kötelező érvényű jogszabályai szerint.
9.2. Eltérő rendelkezés hiányában az áru garanciája 2 év. A jótállási idő az áru vevőnek történő kézbesítésének napján kezdődik. Az árukra vonatkozó jótállás nem érvényes, ha sérülés, vagy hiba lép fel. a termék hibáját az áruk helytelen kezelése, az áruk helytelen használata és hasonlók okozták.
9.3. A Vevő jogosult a panasz kezelésére előzetesen felvenni a kapcsolatot az Eladóval.
9.4. Ha a vevő reklamálni szeretné az árut, köteles bizonyítani, hogy az árut az eladótól vásaárolta. A Vevő köteles megegyezni az Eladóval, hogy az árut a panasz tárgyaként az Eladó címére küldje el, csomagként, ajánlott levélben, valamint a Vevőnek az árukkal együtt megküldött adóügyi dokumentum másolatával.
9.5.Az eladó küteles az áru reklamációját kézhezvételétől számított 30 napon belül rendezni. ugyanakkor köteles tájékoztatni a Vevőt a panasz kezelésének módjáról és a panasz dokumentumának elküldéséről.
9.6. A panasz kézbesítésekor az eladó e-mailben jogosult a vevővel kapcsolatba lépni. telefonon keresztül az igény kezeléséhez. A eevő köteles bármilyen együttműködést biztosítani az eladóval a panasz kezelésében.
9.7. Az eladó jogosult a követelés kezelésére az alábbi módszerek valamelyikével:

- a hiba javítása

- áruk cseréje,

- az Ön által választott egyéb áruk cseréje (az igényelt áruk értékéig)

- visszatérítések.
9.8. Ha a hiba elhárítható, a vevőnek joga van szabadon, időben és megfelelően eltávolítani. Az Eladó köteles indokolatlan késedelem nélkül eltávolítani a hibát. Az eladó mindig helyettesítheti a hibás dolgot egy hibával a hiba eltávolítása helyett. Ellenkező esetben az áru hibáira az eladó felelősségére általánosan kötelező jogszabályok vonatkoznak.
9.9A vevő jogosult a követeléssel kapcsolatban felmerült költségek megtérítésére.

A PDF-ben letölthető panaszlap

A feltételek megtekintése

 

REKLAMACNY FORMULÁR- HU

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi nyilatkozat

Sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Személyes adatok védelme

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Pénztár