Menu

Férfi kabátok

Személyes ízlésünk mellett a megfelelő ruházat kiválasztását elsősorban az időjárás befolyásolja, és e mellett elengedhetetlen a megfelelő férfi kabát vagy dzseki kiválasztásakor. A divatipar rengeteg változatot kínál. Ha esős átmeneti időszak van kint, akkor vékonyabb anyagokat kell választani, amelyek jól ellenállnak a víznek és a szélnek, ilyen típusok közé tartoznak különösen a különböző férfi dzsekik és esőkabátok. Minél hidegebb az idő, annál durvábbnak és melegebbnek kell lennie az anyagnak. Télen különböző, rövid vagy hosszabb szabású férfi steppelt kabátok, vagy elegáns gyapjúkabátok, amelyek különösen alkalmasak az ízléses üzleti ruhákhoz, szintén megfelelő választás lehet, de a klasszikus farmer nadrággal és a kényelmes utcai stílussal kombinálva is jól mutatnak. . Bár úgy tűnhet, hogy a férfi kabátok választása viszonylag monoton, ma számos különböző kivitel és vágás létezik, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak minden ember képzeletéhez. Akár kapucnis tollkabátot, akár minőségi férfi kabátot keresel, eredeti kivitelben, különféle dekorációs alkalmazásokkal, Nálunk mindent megtalálsz, amire szüksége van. Gyere és válaszd ki új társadat a hideg időjárásra ma, és hagyd magad kényeztetni a minőséggel, igazán jó áron!

4 Tételek

 • Átmeneti férfi khaki kabát 43600 Ft 8%

  ÚJDONSÁG AKCIÓ

  Átmeneti férfi khaki kabát

  (14981)

  Ez a modell ideális választás azoknak az uraknak, akik aggódnak a megjelenésük miatt. A nem lélegző, meleg anyagnak köszönhetően a kabát különösen alkalmas az átmeneti időszakra.

  Raktáron

  39800 Ft

  43600 Ft Árengedmény 3800 Ft

 • Stílusos férfi kabát fekete színben 43600 Ft 8%

  ÚJDONSÁG AKCIÓ

  Stílusos férfi kabát fekete színben

  (14980)

  Ez a modell ideális választás azoknak az uraknak, akik aggódnak a megjelenésük miatt. A nem lélegző, meleg anyagnak köszönhetően a kabát különösen alkalmas az átmeneti időszakra. A teljes hossza csak a csípőig ér. Az alsó szélén nincs elasztikus pattintás, ami biztosítja, hogy mozgás közben ne csússzon ki.

  Raktáron

  39800 Ft

  43600 Ft Árengedmény 3800 Ft

 • Átmeneti férfi kabát sárga színben 43600 Ft 8%

  ÚJDONSÁG AKCIÓ

  Átmeneti férfi kabát sárga színben

  (14977)

  Ez a modell ideális választás azoknak az uraknak, akik aggódnak a megjelenésük miatt. A nem lélegző, meleg anyagnak köszönhetően a kabát különösen alkalmas az átmeneti időszakra.

  Raktáron

  39800 Ft

  43600 Ft Árengedmény 3800 Ft

 • Stílusos férfi kabát kék színben 43600 Ft 8%

  ÚJDONSÁG AKCIÓ

  Stílusos férfi kabát kék színben

  (14976)

  Ez a modell ideális választás azoknak az uraknak, akik aggódnak a megjelenésük miatt. A nem lélegző, meleg anyagnak köszönhetően a kabát különösen alkalmas az átmeneti időszakra. A teljes hossza csak a csípőig ér.

  Raktáron

  39800 Ft

  43600 Ft Árengedmény 3900 Ft

Paraméterek

Méret

Szín

Elérhetőség
Szöveg keresése

Szűrő eredményének keresése szöveggel

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi nyilatkozat

Sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Személyes adatok védelme

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Pénztár