Menu

Áru visszatérítése-szerződés felbontása


A szerződés felbontása az áru visszaküldésétől számított 14 napon belül az áru visszaküldésével.

Az eladó nem köteles a sérült árukat kicserélni, és a vevő nem jogosult az ilyen áruk visszaküldésére és az áru visszatérítésére.

Ezeket a feltételeket kell teljesíteni az áru visszaküldéséhez

- A visszaküldött áruknak teljesnek kell lenniük

- Az árukat eredeti csomagolásukban, címkékkel kell becsomagolni.

- Az árut nem szabad károsítani és használni

- Nem fogadunk el csomagot visszatérő árukkal!

- Az ügyfél köteles úgy csomagolni az árut , hogy a szállítás során ne sérüljön. Az eladó nem köteles visszaadási kérelmet elfogadni, ha az áru megsérült.

- A. 102/2014 Z.z. a fogyasztóknak az áruk vagy szolgáltatások távértékesítési szerződés keretében történő értékesítése vagy az eladó telephelyén kívüli szerződés alapján történő védelméről, a vevő nem vonhatja le a szerződést, amelynek célja védőcsomagolásba helyezett áruk értékesítése, amely nem alkalmas egészségügyi vagy higiéniai okokból történő visszaküldésre. azon okok, amelyek miatt a szállítmány megrongálódott a szállítás után.

- A törvény fent említett rendelkezése ellenére az Eladó az áru átadásának napjától számított 14 napon belül,biztosítja a Vevő számára fürdőruha és fehérnemű eladásának lehetőségét (a bugyi, a tanga bugyi, a boxer alsó és a az erotikus fehérnemű kivételével). EUR / db.

Az eladó fenntartja magának a jogot, hogy alapos értékelés után visszavegye a visszaküldött árukat. Amennyiben az Eladó nem fogadja el a visszaküldött árukat, az árut a szállításkor visszaküldi a Vevőnek.
Kedves ügyfeleink, szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy a szállítmányokat min. bejegyzett biztosított levélként. A közlekedés / biztosítás választása és választása Öntől függ.

Hogyan visszaküldeni az árut a szerződés felbontásával:

1. Töltse ki a részleteket, majd nyomtassa ki a létrehozott dokumentumot

2. Nyomtassa ki és írja alá a dokumentumot

3. Kérjük, küldje el a kitöltött űrlapot a csatolt számla másolatával és a visszaküldött árukkal együtt.

4. VKüldje vissza az árut a ModneVeci s.r.o, Hlavná 226, 065 33 Veľký Lipník, Slovensko

5. Az áru átvételet és ellenőrzését követően 14 napon belül visszatérítjük a szükséges üsszeget a kívánt számlaszámra a feltételeinknek megfelelően.

6. Minden szállítmányt, amely nem tért vissza az eredeti csomagolásban nem fogadjuk el mint cserét vagy visszaküldést, így nem is lesznek átvéve

Köszönjük a megértést.

Abban az esetben ha felszeretné bontani a szerződést, kérjük olvasa el az üzleti feltételeinket a DivatosRuhazat.hu oldalon.

 

 

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi nyilatkozat

Sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Személyes adatok védelme

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Pénztár