Menu

Mi a valódi bőr?

A bőr tartós és rugalmas anyag, gyakran bikabőrből készül. A valódi bőr cipők kiváló minőségűek, fényűzőek és tartósak. Bár a kezdeti befektetés magasabbnak tűnik, cipője többszöröse tovább fog tartani, mint az ökobőrből és más szintetikus anyagokból készült cipők, ami idővel megegyezik az ára más anyagokkal összehasonlítva. Az egyéb szintetikus anyagokból készült cipők statisztikailag 1-2 szezont, a valódi bőrből készült cipők pedig sokszor tovább bírják. További előnye a természetes anyag. Az anyag légáteresztő képessége miatt nem fog izzadni a lábad és nem lépnek fel bőrbetegségek.

A mai trend a jó minőségű, de annál drágább kecskebőr felé irányul. A Versabe női csizmák kecskebőrből készülnek, melyet weboldalunkon árulunk. A kecskebőr velúr, de összehasonlíthatatlanul jobb és tartósabb.


Piktogramm


A PIKTOGRAMM azt jelzi, hogy milyen anyagból készült a cipő.

material

A külső anyag, a belső anyag vagy a talp leírásában szereplő piktogramban megadott jelek alapján meg tudjuk különböztetni, hogy milyen anyagból készült a cipő.

piktogramy

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi nyilatkozat

Sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Személyes adatok védelme

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Pénztár