Menu

Munkalehetőség

Kik vagyunk?

Mi fiatal,modern egyesület vagyunk,akik dinamikusan bővülnek.

Az internetes piacon működünk,és szakterületünk a modern és magas színvonalú

ruházat árusítása,az e-shop álltal.Mi a vásárlóinknak igyekszünk 100%-os magas színvonalat és elégedettséget nyújtani.A mi szakértelmünk,professzionalizmusunk és korrekt hozzáállásunk által,magunk mögött tudunk sok megelégedett vásárlót.

Hogyan működünk?

Fiatal, és kreatív cég vagyunk.Nálunk a formalitás mellékes.Minden körülmény nélkül kommunikálunk,nem használunk semmilyen titulust,nem hordunk nyakkendőt,és mindenki tegező-dik.Betartjuk azt a" szabályt",hogy a közösség az ember legjobb barátja,és a munkatársainknak örülünk.Minden reggel mindenkire vár a friss kávé a sikeres startra az előttünk álló napra.

Kontakt

*A cég igazgatója:mérnök Ján Džunko

* +421 908 318 134

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi nyilatkozat

Sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Személyes adatok védelme

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Pénztár