Menu

Nagykereskedelem

Nagykereskedelmi ajánlat

Nagykereskedelmi ajánlat

 

Kereskedők számára

Nagykereskedelmi ajánlat

ÁRUSZÁLLÍTÁS ÜZLETEKBE IS, KÖTELEZŐ KARTON CSOMAGOLÁS NÉLKÜL

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi email címen, pontos adatainak megadásával.

info@divatosruhazat.hu

A mi társulatunk ModneVeci s.r.o. elárusítja az árut az üzletekbe/boltokba/ egész Szlovákia területén,és Csehországba.Bebiztosítjuk a kiterjedt marketingtámogatást az adott árunak,és eldicsekedhet azzal,hogy az adott áru egyenesen az Ön boltjában van,ahol az Önök vásárlói egyenesen fel is próbálhatják.A feltétel a megrendelésre nem az egész méret skála megrendelése. Ön mint kereskedő ezt biztosan értékeli.Az árut maximálisan egy héten belül szállítjuk,és ezt csak abban az esetben ha nincs az áru a raktárban.Együttműködünk egyenesen a gyártókkal,és ezért mi meg tudjuk varratni a sok dolgot-árut,a vásárló kérésére,ami további haszon a sikeres eladáshoz.

Ha érdekelné Önt a mi hálózatunkba tartozni,akkor lépjen kapcsolatba velünk az info@divatosruhazat.hu

vagy a tel.számon +36 70 659 2717.

Az árakat szenzitív módon állítjuk be,főleg hogy Ön legyen elégedett.Ezért ha érdekelné az üzlet, akkor küldje el a cégadatokat, és írja meg hogy melyik áru érdekelné.

 

velkosklad

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi nyilatkozat

Sütiket használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Személyes adatok védelme

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Pénztár